Der er mange gode grunde til at du vil blive glad for at prøve en kugledyne

Kugledyner er ikke længere et nyt fænomen. Alligevel er det ikke alle der ved, hvor gavnlig sådan en dyne kan være. At en kugledyne er god for mennesker, der lider af ADHD ved de fleste. Faktisk er en kugledyne ikke kun for folk med ADHD. Stort set alle mennesker vil have en positiv oplevelse ved at prøve at sove med en kugledyne. Læs med herunder og bliv lidt klogere på, hvordan en kugledyne rent faktisk, kan hjælpe med en bedre nattesøvn.

Kugledyner i mange varianter

Kugledyner er ikke bare en dyne med en masse kugler i. Kuglerne er syet ind i rum, så de ikke ruller rundt.

Kugledyner fås i flere størrelser, længder og bredder. De laves til både børn og voksne. Kugledyner fås i flere vægtklasser, alt efter hvilket behov du har.

Urolig søvn, kugledynen kan hjælpe

Er du en af de mange, ganske almindelige mennesker, der lider af urolig søvn, så kan en kugledyne være løsningen.

Urolig søvn, betyder at din krop og din hjerne, ikke får den ro og hvile, som den har behov for. Det handler ikke om at få sovet endnu flere timer, men om at få optimeret den søvn du får.

Let søvn kan også afhjælpes med en kugledyne. En let søvn er en afbrudt søvn. Sover du let, handler det grundlæggende om din følelse af tryghed. Eller rettere af din manglende følelse af tryghed. En lækker tung dyne, der omslutter hele din krop, giver dig den tryghed, som du behøver, for at kunne falde i den dybe søvn.

Stress går ud over din søvn

Stress i ringe eller voldsom grad, griber næsten altid ind i søvnen. Får du ikke sovet nok, er du uoplagt. Har du stress i forvejen er det en rigtig ond cirkel at komme ind i. For at håndtere din stress og bekæmpe den, er du nødt til at være veloplagt og vel udhvilet.

En kugledyne kan være løsningen. En let kugledyne, eventuelt oven på din rigtige dyne, kan skabe den ro som du har brug for, for at få sovet roligt og tungt, natten igennem.

Stress vender ofte tilbage

Føler du dig ikke længere stresset, kan du prøve at sove uden kugledynen. Du behøver kun sove en enkelt nat uden, for at få bevis for om du er ude af den stressede periode.

Gem din dyne. Stress har det desværre med at vende tilbage. Men, det gode er at du nu kender tegnene og straks kan hive din kugledyne frem igen. Din kugledyne er et godt våben mod stress. Ved at tage det i opløbet, kan du måske være heldig at ride stormen af, alene ved hjælp af din kugledyne, som sikre dig den nattesøvn, som du i høj grad har brug for.

ADHD og kugledynen

ADHD og ADD handler om uro i både hoved og krop. Uanset om du har en diagnose, eller bare en mistanke om ADHD, så kan en kugledyne hjælpe dig til at slukke for uroen om natten.

En urolig nattesøvn, tærer på overskuddet. Lider du af ADHD har du helt sikker brug for alt dit overskud, til at navigere igennem dagens mange gøremål og udfordringer.

En kugledyne, der passer til dig, kan give dig den ro din krop behøver, natten igennem, for at sikre dig det bedst mulige overskud.

PTS og kugledynen

PTS i stor eller lille grad, giver følsomhed overfor alle mulige påvirkninger. Følsomheden er forskellig fra person til person. Ofte er det dog for de fleste forbundet med taktil følsomhed. En kugledyne, med god tyngde, kan give den tryghed du behøver, til at kunne sove hele natten igennem. Som ved ADHD så handler nattesøvnen om at generere overskud til den kommende dag. En kugledyne, der passer til dig, kan hjælpe dig med at få en god søvn, så du får overskud til at gennemleve den næste dag, med alle de udfordringer, som den nu måtte byde på.

Menu
Top