Du er landet på Massagebold.dk, det helt rigtige sted at finde Magni stressbold. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Magni stressbold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Magni Stress Bold

Sidste produkt på vores liste er Magni Stress Bold som vi har fundet til 39,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Uhm, den er SÅ lækker at røre ved og klemme, denne fidgetbold! Hold bolden i hånden og klem på den, når fingrene har brug for at være i bevægelse.
Bolden er med til at give en afslappende sanse-oplevelse. NB: bolden må ikke hives og trækkes – KUN klemmes!…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Dyreste Magni Stressbold på listen er Magni Stress Bold fra Luksusbaby Danmark med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Stressbold er Magni Stress Bold som du kan købe for 39.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Magni Stressbold data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Magni Stressbold tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stressbold guides:

Fandt du ikke det rigtige Stressbold blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stressbold: