Du er landet på Massagebold.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer fodmassageapparat. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer fodmassageapparat tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer FM 60 Shiatsu Fodmassageapparat

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Beurer FM 60 Shiatsu Fodmassageapparat” fås til 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en afslappende shiatsu massage direkte på fødderne og fodbunden med denne Beurer FM 60 fodmassage….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Beurer – FM 90 Fodmassageapparat – 3 års garanti

  • Dagens pris: 1195,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer – FM 90 Fodmassageapparat – 3 års garanti som vi har fundet til 1195,- hos Coolshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Massageapparat…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Beurer fodmassageapparat i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Beurer fodmassageapparat:

Dyreste Beurer Fodmassageapparat på listen er Beurer FM 60 Shiatsu Fodmassageapparat fra Helsebixen.dk med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Fodmassageapparat er Beurer – FM 90 Fodmassageapparat – 3 års garanti som du kan købe for 1195.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 4 kr. – de 2 Beurer Fodmassageapparat vi har fundet koster i gennemsnit 1197 kr.
Ovenstående Beurer Fodmassageapparat data og priser er hentet fra 5 butikker (Helsebixen.dk, Coolshop.dk, Viivaa.dk, Coop.dk, Proshop.dk). Alle Beurer Fodmassageapparat tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fodmassageapparat guides:

Fandt du ikke det rigtige Fodmassageapparat blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fodmassageapparat: