Du er landet på Massagebold.dk, det helt rigtige sted at finde JobOut massagebold. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle JobOut massagebold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: JobOut Massagebold Hård (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “JobOut Massagebold Hård (1 stk)” fås til 99,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hård massageboldMassagebolden fra JobOut er en hård massagebold der er et effektivt og håndterligt værktøj til at lindre muskelspændinger.Anvend gulvet, væggen eller en anden hård overfladen til at stabilisere bolden med så du kan ramme præcis på det sted…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: JobOut Massagebold (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er JobOut Massagebold (1 stk) som vi har fundet til 79,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
JobOut Massagebold mindsker muskelspændinger og øger blodcirkulationen – 7 cm.JobOut Massagebold er et lille og effektivt redskab til at bekæmpe muskelspændinger og muskelknuder i for eksempel hånd-, nakke- og rygmuskler.
Den er let at bruge, og er nem at…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste JobOut massagebold i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse JobOut massagebold:

Dyreste JobOut Massagebold på listen er JobOut Massagebold Hård (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 99.95. Billigste udvalgte Massagebold er JobOut Massagebold (1 stk) som du kan købe for 79.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr. – de 2 JobOut Massagebold vi har fundet koster i gennemsnit 89.95 kr.
Ovenstående JobOut Massagebold data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, Med24, Well.dk). Alle JobOut Massagebold tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagebold guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagebold blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagebold: